søndag 30. oktober 2011

Kort fra Sætra

For to helger siden var jeg på treff på Sætra sammen med 15 andre jenter. Kjempe koselig. Fikk laget meg en del kort. Vet ikke om det er været som påvirket meg men ser at de ble litt høst farger over dem. Jeg har vært kjempe heldig å fått lånt litt utstyr av Linda, Anne Gerd og Randi Elisabeth som også vær på treffet. Skulle nesten tro at jeg ikke hadde noe scrappe utstyr selv :-)


 Sprayet bakgrunn med glimmermist. Litt samme oppsett som vi hadde på en LO på et kurs med Brit Sviggum. Tim Holtz siluett mann.


Brukt dabber maling som bakgrunn og stemplet "Viggo" i midten. Kjetting stanseren står høyt på ønskelista mi til jul.


Her har jeg også sprayet bakgrunnen med glimmer mist og svertet en del rundt kantene. Tim Holtz tre og "Viggo" klippet ut.


Kortet snudde seg når jeg skulle ha det ut i bloggen men pytt pytt. Synes at dette øye stempelet var kjempe kult måtte bare låne det. Litt usikker på hvem som er produsent. Fylt inn litt glitterlim i midten. Kortet er egentlig ganske lite.


Her har jeg stemplet flere øyner ved siden av hverandre, stanset ut en ramme som jeg har på 3D puter. Så bare et enkelt mønster ark rundt.


8 kommentarer:

Jonna sa...

Kjempetøffe kort!

anita sa...

for noen kjempestilige kort!!

inger synnøve sa...

kjempestilige kort,likte nok best dei med øynene på :):)

Pauline sa...

Hei og takk for sist, var ei kjempekjekk helg!! :-)
Disse kortene dine ble knalltøffe, synes det med alle øynene på ble så stilig!!
Ha en fin søndag i gråværet, klem! :-)

Elisabeth OJ sa...

Stilige kort, spesielt det med øyet, stilrent!

Randi Elisabeth sa...

Der var de ja:) Elsker de Halloween korta, spesielt det med øyet:)))

Elisabeth sa...

Ska sei d ble en produktiv tur!

Likte så godt han med paraplyen!

Jeg hadde en produktiv togtur for noen helger siden, ble jammen meg ferdig med skjerfet! Takk for inspirasjon og tips! Knallkjekt å strikke og ENKELT

Klem fra meg

Linda64 sa...

Heisann! Utrolig mange stilige kort her til alle anledninger. kult med glitter inni øyet. Ønsker deg en flott og kreativ helg!