onsdag 18. november 2009

Scrappe treff på Moi

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noe nytt i bloggen. Var på scrappetreff på Moi i helga og fikk laget en del ting. Noe av det ser dere under.

Har laget et telys kort. Oppskriften fant jeg i bloggen til Millamy. De er litt for tunge å sende i posten med 4 telys, men veldig koselige å overrekke personlig. Papirene er gamle juleark.
Anne Bodil hadde et kit på et brettekort som jeg fikk. Lagde det og så måtte jeg lage meg enda ett med mine papirer og mitt oppsett. Er fortsatt på gamle julepapirer.

Liftet også et kort av Anne Bodil, og det ble slik. Fikk låne noen kuttemaskiner i helga, gleder meg så masse til jeg får epic six'en min.Kjøpte vintage gavepapir på Nille før jeg dro og i helga lærte jeg en ny teknikk. Legg kartong underst, så gladpack og til slutt et tynt bilde (som tynt gavepapir eller serviett), stryk over og bildet fester seg til kartongen. Egenproduserte pyntenåler.


Satt å så litt i scrappeblader og der så jeg dette flotte treet og måtte bare prøve, litt artig og anderledes. Er ungen som selv har tatt bildene så de måtte jo scrappes. Er ikke så veldig på dette med å finne på overskrifter.


Vi hadde også en skisse konkuranse og her er mitt bidrag.

1 kommentar:

livmme sa...

oi, du har jammen rukket mye på treffet!!!! Kjempeimponert her :)